Laatste nieuwsGriffon introduceert FLON-100: Revolutionaire draadafdichting met vertrouwde kwaliteit.

Griffon introduceert FLON-100: Revolutionaire draadafdichting met vertrouwde kwaliteit.

1 november 2006

Als innovatief merk heeft Griffon een naam hoog te houden. Met haar nieuwste wapenfeit FLON-100, een revolutionaire vorm van draadafdichting, toont Griffon wederom aan voorop te lopen op het gebied van verbindingstechnieken voor leidingsystemen.

De innovatie van FLON-100 zit vooral in de combinatie van hoogwaardige kwaliteit (100% PTFE) en de unieke vorm van het product. Waar tot op heden vaak met tape of fitterskit werd gewerkt, biedt FLON-100 een nieuwe manier van afdichting, in draadvorm. Groot voordeel is dat – indien nodig – teruggedraaid kan worden tot 45˚. Kortom: FLON-100 biedt een snellere, eenvoudigere en vooral ook betere oplossing voor het afdichten van schroefdraad. Geschikt voor kunststof en metaal.

FLON-100 is gemaakt van 100% PTFE. Een chemisch bestendig materiaal dat direct belastbaar en ongekend veilig en sterk is. Dit alles maakt FLON-100 zeer geschikt voor onder andere leidingsystemen voor (drink)water, gas, zuurstof, stoom, brandstoffen, oplosmiddelen en zuren.

Uiteraard voldoet Griffon FLON-100 aan de Europese norm EN 751-3 en heeft het een GASTEC-keur. De handige verpakking is onbeperkt houdbaar, bevat een geïntegreerd 360°-mesje en een slim reservoir met glijmiddel. Kortom; FLON-100 combineert gebruiksgemak met hoge kwaliteit, en is daarmee een aanwinst in de gereedschapskist van elke installateur.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.