Laatste nieuwsGriffon lanceert P-01 Surface Primer

Griffon lanceert P-01 Surface Primer

17 maart 2014

Universele primer voor poreuze en korrelige ondergronden

Griffon lanceert P-01 Surface Primer, hét product voor het voorbehandelen en verstevigen van poreuze en korrelige ondergronden die verlijmt of gecoat moeten worden. De primer is verkrijgbaar bij de professionele vakhandel.

Zwakke ondergronden
Een stevige verbinding maken op poreuze of korrelige ondergronden zoals (bak)steen, beton, gas/cellenbeton, gips en hout verloopt vaak moeizaam. De toplaag van deze ondergronden, bijvoorbeeld de korrelige laag op een baksteen, is erg zwak. Hierdoor is het creëren van een sterke verbinding lastig. Griffon P-01 Surface Primer biedt de oplossing. Slecht verwijderbare (stof)deeltjes, zoals cementsluier worden door de primer vastgezet, waardoor de zwakke ondergrond steviger wordt en de verbinding verbetert. De primer beschermt bovendien de verbinding tegen vochtbelasting vanuit de ondergrond.

Universeel
Griffon P-01 Surface Primer is een universele primer. Het product is zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast is de primer geschikt voor vrijwel alle type poreuze ondergronden en veel soorten lijmen en coatings zoals montagelijmen (Poly Max®), bouwlijmen (Construct Fiber) of coatings (HBS-200 Liquid Rubber).

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.