Laatste nieuwsHandige borstels Griffon standaard bij PVC-Lijmen

Handige borstels Griffon standaard bij PVC-Lijmen

2 juni 2004

De PVC lijmen T-88 en RU-22 van Griffon worden voortaan standaard geleverd met de Griffon lijmborstel. De introductie van de borstel past binnen de strategie van Bison International om zich te richten op het verder verbeteren van het gebruiksgemak en de snelheid van werken.

"Snel en gemakkelijk een lijm toepassen, dat is wat gebruikers verlangen”, aldus marketingmanager Onno Plochg van Bison International in een toelichting. “We hebben de borstel eerst toegevoegd aan de lijmen UNI-100 en Eco-Safe, eveneens behorend bij het Griffon assortiment. De positieve reacties die we uit de markt ontvingen, hebben ons ertoe gebracht deze gebruiksvriendelijke toepassing ook ter beschikking te stellen aan de T-88 en RU-22.

Het gebruik van de lijmborstel zorgt niet alleen voor gemakkelijk en snel werken, maar bevordert ook een gelijkmatige verdeling van de lijm én de veiligheid: de lijm druipt niet en lekt daardoor niet op de hand.

Bison International heeft de introductie van de Griffon lijmborstel aangegrepen om ook de verpakking van de lijmen aan te passen. Ze zijn voortaan voorzien van een grote dop met daarbinnen een zogenoemde snelsluiting: een dop die met één slag kan worden dichtgedraaid.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.