Laatste nieuwsKolmat<sup>® </sup>Fibre Seal GASTEC gekeurd

Kolmat® Fibre Seal GASTEC gekeurd

13 februari 2015

Griffon heeft het GASTEC QA keurmerk behaald op Kolmat® Fibre Seal. Dit keurmerk bevestigt dat het product voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit voor het gasdicht afdichten van metalen schroefdraadverbindingen.  

GASTEC QA
Door GASTEC QA is Kolmat® Fibre Seal ook geschikt voor het afsluiten van gasdichte metalen pijpschroefverbindingen tot 8 bar. Het product voldoet ook aan andere relevante (inter)nationale keuren en normeringen, zoals DVGW, WRAS, KVBG en EN 751-2.

Unieke nastelbaarheid
In tegenstelling tot traditionele technieken voor het afdichten van schroefdraadverbindingen is Kolmat® Fibre Seal meer dan 180° nastelbaar. Verbindingen kunnen hierdoor  snel, eenvoudig en schoon zonder problemen in de gewenste positie worden gemonteerd en zijn direct belastbaar.

Universeel toepasbaar
De vezelversterkte  afdichtingsband is universeel toepasbaar en geschikt voor leidingen voor (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen.  Met het product kunnen alle typen schroefdraadverbindingen afgedicht worden.  Of het nu gaat om verbindingen in metaal, kunststof of van beide. Het product is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, zink, chroom, PVC, CPVC en ABS.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.