Laatste nieuwsSlot ontdooien is een koud kunstje

Slot ontdooien is een koud kunstje

11 januari 2006

Een nachtmerrie op een ijskoude, vroege ochtend; u wilt naar uw werk, haast u naar de auto, stopt de sleutel in het portierslot... en ontdekt dat het slot is vastgevroren. Een nominatie voor de ergernissen top-tien? Nee, niet zolang u Griffon Slotspray bij de hand hebt.

Griffon Slotspray ontdooit ieder vastgevroren slot in luttele seconden. Niet alleen van auto’s maar ook van (garage)deuren, hangsloten, hekken of poorten. Dankzij het handige spuitslangetje sprayt u iedere vergrendeling eenvoudig in. Ontdooien is dus een koud kunstje.

Preventief
Slotspray van Griffon is daarnaast een preventief onderhouds- en smeermiddel op basis van olieproducten en siliconen. Het is vetloos, waterverdringend en -afstotend. Behalve voor sloten ook te gebruiken als smeermiddel voor andere metalen delen zoals hang- en sluitwerk. Bent u gelijk af van al die piepende en krakende deuren in huis! Bovendien beschermt de spray tegen corrosie (lees: roest) van metalen delen.

Ten slotte nog een goede tip: bewaar Griffon Slotspray niet ín de auto. Dat voorkomt dat u bij zware vorst helemaal niet meer verder kunt.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.