Overslaan naar inhoud
Griffon logo
10 januari 2023

GRIFFON INTRODUCEERT NIEUWE POLYMEERCOATING: SMP-300®

Hoogwaardige waterdichte en luchtdichte coating op basis van de innovatieve SMP-technologie.

Niet langer wachten op de perfecte weersomstandigheden voor het waterdicht en luchtdicht maken van koepelramen, dakranden, het afdichten van daken of elke andere buitenafdichtings- en coatingklus. Met SMP-300® presenteert Griffon een oplossing die professionele bouwers, applicateurs en klusjesmannen helpt de klus op tijd te klaren, ondanks alle weersomstandigheden. 

Dankzij de innovatieve SMP-technologie kan de SMP-300® coating worden aangebracht op vochtige oppervlakken, ideaal voor toepassing tijdens onzekere weersomstandigheden. Bovendien heeft SMP-300® coating een superieure hechting op alle oppervlakken, is zelfnivellerend, krimpt niet en is weer- en UV-bestendig. De coating kan gemakkelijk worden aangebracht, is overschilderbaar en overschilderbaar. Hierdoor is het ook perfect voor luchtdichte constructies binnenshuis.

Elastisch, luchtdicht en waterdicht
De hoogwaardige waterdichte en luchtdichte elastische coating is gebaseerd op innovatieve SMP-technologie en perfect geschikt voor het afdichten van vloeren, muren, voegen en alle andere soorten oppervlakken, doorvoeren en verbindingen van bouwonderdelen en bouwelementen. De nieuwe SMP-300® coating is vrij van bitumen, isocyanaten en oplosmiddelen.

Getest en gecertificeerd
Het Griffon SMP-300® assortiment staat voor hoogwaardige afdichting en bescherming van vrijwel alle oppervlakken. SMP-300® coating is getest volgens de Europese normen EN 1026, EN 1027 en EN 12114, EN 1504-2 voor water- en luchtdichtheid. Bovendien is de afdichtende en beschermende coating bekroond met de emissiepremieklasse EMICODE® EC-1 Plus.

Compleet assortiment
Met de nieuwe SMP-300® Polymeer coating biedt Griffon nu een compleet assortiment, verkrijgbaar in grijs (RAL 7040) en witte kleur (RAL9010), voor waterdicht en luchtdicht bouwen, bestaande uit:

·         SMP-300® Emmers 7 & 14 kg

·         SMP-300® Koker 290 ml

·         SMP-300® Worsten 600 ml

·         SMP-300® Blik 1 kg

EPDM Max
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN