Overslaan naar inhoud
Griffon logo
23 december 2022

GRIFFON POLY MAX® FIX & SEAL EXPRESS: NU VERKRIJGBAAR IN TWEE NIEUWE KLEUREN

Griffon introduceert twee nieuwe kleuren in het Poly Max® Fix & Seal Express assortiment: antraciet en beige

De nieuwe kleuren zijn ideaal voor montage- en afdichtingsklussen waarbij een specifieke kleurafstemming gewenst is. De nieuwe kleur antraciet is gebaseerd op RAL 7016 (donkergrijs), een veelgebruikte kleur voor kozijnen, dakramen, veranda’s, gevelpanelen, badkamermeubels en schuttingen. De nieuwe kleur beige wordt veel gebruikt voor onder andere zwembadranden, terrassen en gevels.

Griffon Poly Max® Fix & Seal Express is reeds verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, transparant, grijs, transparant-grijs en zwart.

Krachtg eindresultaat
Poly Max® Fix & Seal Express is ideaal voor lijmen, afdichten of een combinatie van beiden. Denk aan het verlijmen van onder meer vensterbanken, plinten en plaat- en isolatiematerialen of het afdichten van voegen, naden en kieren bij kozijnen, daken en lichtkoepels. Poly Max® Fix & Seal Express is een oplosmiddelvrije montagelijm en afdichtingskit op basis van SMP-Polymer en wordt gekenmerkt door een zeer hoge elasticiteit en zeer snelle sterkteopbouw. Na 4 uur wordt al de volledige eindsterkte bereikt. Dit is wel 10 keer zo snel dan als de traditionele varianten. Poly Max® Fix & Seal Express is geschikt voor vrijwel alle materialen en ondergronden, is zowel binnen als buiten toepasbaar en temperatuur-, UV-, water- en weerbestendig. Poly Max® voldoet aan de hoogste standaarden voor professioneel gebruik.

Het Poly Max® assortiment
Voor lijmen, monteren en afdichten op het hoogste niveau vertrouwt de vakman op Poly Max®Pro Power voor een hoge eindsterkte, High Tack voor een hoge aanvangshechting en Fix & Seal voor een hoge elasticiteit.

GO TO THE MAX met Poly Max®!

Griffon Poly Max fix & Seal Express
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN