Overslaan naar inhoud
Griffon logo
05 maart 2020

Griffon Aqua Max®: Nu ook in grijs!

Verlijmen, monteren en afdichten, zélfs onder water.

Aqua Max® oplosmiddelvrije montagelijm en afdichtingskit is speciaal geschikt voor toepassingen in en rondom water. Deze, vanaf nu naast wit ook in het grijs verkrijgbare, alleskunner is onder andere chloor- en zeewaterbestendig en hecht zelfs onder water. Aqua Max® is speciaal afgestemd op de wensen van de professionele zwembad- en vijverbouwer. Daarnaast is het ook geschikt voor agri- en horticultuurtoepassingen.

Unieke eigenschappen
De innovatieve polymeertechnologie maakt Griffon Aqua Max® uitermate geschikt voor toepassingen in en rondom water. Deze technologie zorgt ervoor dat het product chloor- en zeewaterbestendig is én tevens resistent is tegen UV-stralen en chemicaliën. Aqua Max® heeft bovendien een zeer hoge eindsterkte, is krimp- en oplosmiddelvrij én overschilderbaar. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen van -40°C tot +100°C. Doordat dit product ook onder water hecht wordt het mogelijk om een montage- of afdichtingsklus uit te voeren zonder eerst een zwembad leeg te moeten pompen. Zo hoeft de vakman geen kostbare tijd te verliezen. 

Uiteenlopende toepassingen
In en rondom zwembaden is dit product van Griffon geschikt voor vele toepassingen, zoals het verlijmen en afdichten van skimmers, randen, tegels, putten, overkappingen en het afdichten van uitstroomtuiten en dilatatievoegen. Voor toepassingen rondom vijvers is Aqua Max® bijzonder geschikt voor af-/doorvoeren en vijverranden. 

Aqua Max®: waterbestendig verlijmen, monteren en afdichten, zelfs onder water!
aqua-max

NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN