Overslaan naar inhoud
Griffon logo
30 september 2021

SCHONE HANDEN MET DE NIEUWE GRIFFON HANDREINIGER

Krachtige handreiniger voor de professional

Griffon breidt zijn compacte Cleaner assortiment uit met een extra handreiniger. Met deze professionele schuimende handreiniger heb je als vakman het ideale product om je handen te reinigen na of tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden.

Hand Reiniger
Griffon Handreiniger is de ideale oplossing voor het verwijderen van vuil en hardnekkig vet van de handen. De licht naar amandel geurende en schuimende handreiniger, die gemaakt is op basis van natuurlijke ingrediënten en PH-neutraal is, is zeer verzorgend voor handen die veel te verduren hebben. Het is zacht voor de huid en dermatologisch getest.

Een compleet assortiment:

Met deze nieuwste toevoeging aan het reinigingsmiddelenassortiment biedt Griffon een scala aan reinigingsmiddelen voor de meest voorkomende reinigingsklussen in de professionele omgeving:

- Ontstoppers Stex (vloeibaar of granulaat), Vloeibare Ontstopper en Duo Ontstopper

- Oppervlaktereinigers zoals Sanitair Reiniger, Kalkvreter, Vetvreter en Lijmvreter

- Schimmelvreter en Groene Aanslagvreter

- Handreiniger Scrub en de nieuwe schuimende Handreiniger

- Multifunctionele reinigingsdoeken Wipes Scrub

- Primor ontvetter

- Universele Reiniger

Het Griffon reinigingsmiddelenassortiment is uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. handen, gereedschappen, oppervlakken en werkomgevingen en het oplossen van hardnekkige verstoppingen. Met deze producten kan je als professional niet alleen een perfecte oplevering van elke klus garanderen maar kan je ook weer met schone handen aan het volgende project beginnen.

Griffon Handreiniger
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN