Overslaan naar inhoud
Griffon logo
07 januari 2024

NIEUWE GRIFFON REPARATIELIJMEN: GRIFFON POWER GLUES EN MAX REPAIR EXTREME

Kleine reparaties, sterke lijmen, gegarandeerde professionele kwaliteit

Griffon breidt zijn oplossingen voor professioneel lijmen, afdichten en beschermen uit met een compact assortiment reparatielijmen: Power Glue Control, Power Glue Gel en Max Repair Extreme. Het assortiment is geschikt voor simpele reparaties van kleine onderdelen en scheuren, maar biedt ook een oplossing voor de meer veeleisende reparaties van lades en voertuig- en machineonderdelen. Het reparatie-assortiment van Griffon garandeert een maximaal resultaat bij elke reparatie- en onderhoudsklus.

De perfecte oplossing voor elke reparatie

Griffon Power Glue Control: supersnelle en extreem sterke vloeibare secondelijm in een innovatieve tube met Direct-Stop-technologie. Garandeert een eenvoudige en gecontroleerde applicatie van de gewenste hoeveelheid lijm, zonder te druppelen. Dankzij zijn consistentie vloeit de lijm in de kleinste hoeken en naden. Lijmt een groot aantal materialen zoals kunststoffen, glas, metaal, hout, rubber en meer.

Griffon Power Glue Gel: supersnelle, extra sterke secondelijm die gedurende korte tijd nastelbaar is. De gelformule zorgt voor een druppelvrije, schone verlijming en is ideaal voor poreuze materialen en toepassingen op verticale oppervlakken. Lijmt uiteenlopende materialen zoals kunststoffen, glas, metaal, hout en rubber.

Griffon Max Repair Extreme: de ultieme reparatieoplossing voor de meer veeleisende reparatiewerkzaamheden! Het product is gebaseerd op innovatieve polymeertechnologie. Garandeert krachtige resultaten bij reparatiewerkzaamheden binnen en buiten en is ideaal voor grotere openingen en flexibele materialen dankzij de uiterst krachtige, flexibele, langdurige, waterbestendige en vullende hechtingseigenschappen. Geschikt voor alle oppervlakken en poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen.

Griffon Power Glues en Max Repair Extreme: de meest betrouwbare oplossingen voor alle reparatiewerkzaamheden!

Power Glues en Max Repair Extreme
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN