Overslaan naar inhoud
Griffon logo
05 maart 2020

Griffon Wood Max Express Power

Onze snelste SMP houtconstructielijm ooit!

Griffon introduceert een nieuwe unieke supersnelle en extreem sterke variant van zijn houtconstructielijm op basis van SMP-polymeertechnologie: Wood Max Express Power. Deze next generation houtconstructielijm combineert sterkte, snelheid en gebruiksgemak. Wood Max Express Power is veelzijdig in gebruik (diverse materialen én voor binnen en buiten), vullend, overschilderbaar, direct af te werken én ook oplosmiddel- en Polyurethaan (PU)-vrij!

Wood Max Express Power is extreem snel. Het heeft een verwerkingstijd van 5 minuten en geeft na 30 minuten een verbinding die handvast is. De lijm heeft een extreem hoge eindsterkte van ongeveer 110 kg/cm2. Verder heeft Wood Max Express Power zeer goede vulcapaciteit, kan overtallige lijm onmiddellijk worden weg geschraapt en druipt het niet. Een MDI (methyleendifenyldiisocyanaat) vrije lijm voor 100% waterbestendige verbindingen conform D4 normering.

Wood Max - een revolutie in lijmen voor houtconstructie

Wood Max Express Power is de snelle en unieke uitbreiding van de al bekende Wood Max Power. Wood Max-lijmen zijn de milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke houtconstructielijmen met een extreem hoge eindsterkte tot 110 kg per cm². Zelfs bij niet goed passende verbindingen, tot 4 mm. behoudt de lijm zijn sterkte en is hij gemakkelijk af te werken. Met de komst van Wood Max behoren hardnekkige zwarte lijmvlekken op de handen ook tot het verleden. Wood Max producten zijn zowel oplosmiddel- als Polyurethaan (PU)-vrij.

Veelzijdig

Wood Max is geschikt voor waterbestendige (D4) (vlak) verlijming van bijna alle houtsoorten. Daarnaast zijn Wood Max-lijmen ook geschikt voor het verlijmen van vele andere bouwmaterialen zoals gips, (natuur) steen, (gas) beton, metaal en diverse kunststoffen. Vanwege de tixotrope consistentie kan het product zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, is goed schuurbaar en overschilderbaar.

Onafhankelijk gekeurde kwaliteit

Griffon Wood Max Express Power wordt geleverd met ATG-certificaat 'Lijmen voor niet dragende houtconstructies', onder certificaatnummer ATG 3125 en KOMO-certificaat 'Lijmen voor niet-dragende toepassingen' (buitentoepassing algemeen), certificaatnummer 32394.

Wood Max Express Power: waar kracht en snelheid samenkomen!

gr-wood-max-express-power-380g-nlfrde
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN