Overslaan naar inhoud
Griffon logo
25 maart 2020

KOMO en KIWA keurmerk voor WDF-05®

De onafhankelijke certificeringsinstelling KIWA heeft het KIWA en KOMO certificaat verstrekt op de PVC-lijm Griffon WDF-05®.

Met het behalen van het KIWA-keurmerk is Griffon WDF-05® nu ook toegelaten voor het verlijmen van verbindingen in waterleidingsystemen van PVC en PVC/CPE die in contact komen met drinkwater. Daarnaast is de lijm met het behalen van het KOMO-keurmerk ook onafhankelijk goedgekeurd voor het lijmen van verbindingen in binnenrioleringen van hard PVC.

Griffon WDF-05® is een zeer snelle en blauwe PVC lijm voor het verlijmen van flexibele slangen en hard PVC buizen, moffen en fittingen met nauwe en ruime passing (spleetvullend) in druk- en afvoersystemen. De lijm is ook zeer geschikt voor het verlijmen van flexibele slangen en toepassingen onder vochtige omstandigheden zoals bij zwembaden en whirlpools. In de dop van deze flacon is een speciale, ronde borstel geïntegreerd die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig een egale lijmlaag aan te brengen. Bovendien werkt het 40% sneller per verbinding in vergelijking met een traditionele platte kwast.

wdf-05, kiwa, komo
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN