Overslaan naar inhoud
Griffon logo
05 maart 2020

Poly Max® nu ook in XXL worst verpakking

Griffon breidt de Poly Max®-range uit met een 600 ml worstverpakking.

Goed nieuws voor de vakman die regelmatig grote lijm en montageklussen uitvoert. Poly Max® High Tack Express, de snelle en sterke montagelijm met zeer hoge aanvangshechting, is nu ook verkrijgbaar in een 600 ml/ 900 g worstverpakking. Deze grootverpakking staat voor maximale prestaties op het gebied van gebruiksgemak, afvalbesparing en kwaliteit.

Maximaal gebruiksgemak
Poly Max® High Tack Express in worstverpakking heeft ruim 2 keer zoveel inhoud als een standaard koker. De vakman hoeft dus maar half zo vaak van verpakking te wisselen. Daarnaast is de worst snel en gemakkelijk te wisselen en zeer eenvoudig te verwerken. De worstverpakking is dan ook ideaal voor lijm- en montageklussen waarbij grote oppervlakken verlijmd worden. Voor een exacte dosering en een optimale lijmril worden een professioneel Poly Max® Worstpistool en Poly Max® High Tack V-nozzle met speciale V-opening aan het assortiment toegevoegd.

Maximaal afvalbesparing
Worstverpakkingen zorgen voor aanzienlijk minder afval op de bouwplaats. In vergelijking met standaard kokers wordt een besparing van 94% afvalvolume en 54% afvalgewicht gerealiseerd. Het afvoeren van afval is eenvoudiger en zorgt voor een flinke besparing.

Maximale kwaliteit
De KOMO- en ATG-gecertificeerde Griffon Poly Max® High Tack Express heeft een zeer hoge aanvangshechting en een snelle sterkte opbouw (eindsterkte na 4 uur). Het product is hiermee de ideale montagelijm voor zware materialen, verticale toepassingen en toepassingen boven het hoofd. Poly Max® High Tack Express is zowel binnen als buiten toepasbaar op vrijwel alle materialen en ondergronden. Met deze kwaliteit in worstverpakking is ook de grote montageklus binnen de kortste keren geklaard.

Go to the max met de XXL worstverpakking van Poly Max®!

Poly Max® High Tack Express
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN