Overslaan naar inhoud
Griffon logo
05 maart 2020

SFT-101 REPAIR VOOR SNELLE REPARATIES

Griffon introduceert SFT-101 Repair: een zelf-fuserende reparatietape op basis van siliconen.

Speciaal voor het direct water- en luchtdicht afdichten en repareren van lekkages in leidingen, pijpen, fittingen, sifons, slangen en elektrische verbindingen. Daarnaast is de tape geschikt voor het isoleren en beschermen van stekkers en elektrische kabels.

Veelzijdige tape

Door Griffon SFT-101 Repair uit te rekken en strak, half overlappend om zichzelf heen te wikkelen, fuseert de tape tot een isolerende, water- en luchtdichte afdichting. Griffon SFT-101 Repair is direct belastbaar en drukbestendig tot 12 bar. Het isolerend vermogen bedraagt tot 15.000 Volt per laag. De tape is temperatuurbestendigheid van -54 tot +260oC, heeft een goede chemische bestendigheid en is op alle ondergronden toepasbaar, zelfs op vuile en vochtige ondergronden. Griffon SFT-101 Repair kan zowel binnen, buiten als onder water gebruikt worden.

Behalve als noodreparatie tape, kan Griffon SFT-101 Repair tevens  gebruikt worden voor het bundelen en onderling verbinden van objecten, het beschermen tegen corrosie en als anti-slip voor handvaten en gereedschappen. De tape is na aanbrengen enkele seconden corrigeerbaar en na gebruik eenvoudig en schoon verwijderbaar.

sft-101 repair
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN