GRIFFON x TEAM IKO

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een spannend schaatsseizoen vol prestaties, passie en innovatie.

Griffon troste sponsor van Team IKO

Griffon heeft een ideale match gevonden in de samenwerking met Team IKO. Bij het team staat namelijk ook gedrevenheid en focus voorop, waarden die Griffon deelt. Met een gedeelde passie het maximale te behalen en het streven naar topprestaties, kijken we uit naar de ondersteuning van het schaatsteam in hun streven naar succes op het ijs. Griffon zal in het nieuwe schaatsseizoen met het Griffon-logo op de bovenarmen van de schaatspakken staan.

Naar boven

Team IKO. De keuze van de prof.

Zowel Griffon als Team IKO zien de overeenkomsten tussen professionals: beiden hebben vertrouwen, zowel in hun eigen capaciteiten als in het materiaal dat ze gebruiken. Met deze unieke samenwerking onderstrepen we het belang van oog voor detail, teamwork en het bereiken van uitstekende resultaten. Of het nu op het ijs is of in bouwprojecten, wij geloven in de kracht van samenwerking en het streven naar succes.

 

Blijf onze website en de sociale kanalen van @Griffonnederland en @Schaatsteamiko volgen voor leuke content over onze samenwerking en aantrekkelijke winacties.

Naar boven