Overslaan naar inhoud
Griffon logo
05 maart 2020

GRIFFON HBS-200® LIQUID RUBBER: NU OOK IN HANDIGE KOKER

Ideaal voor het afdichten van naden, kieren, scheuren en doorvoeren
 

Griffon breidt haar HBS-200® Liquid Rubber assortiment uit met een kokervariant van 310 gram. Naast de emmers (1L, 5L en 16L) en HBS-200® Tape brengt Griffon nu een koker op de markt , die het water- en luchtdicht maken van naden, kieren, scheuren en doorvoeren nog makkelijker maakt. Deze speciaal verdikte koker kwaliteit is uitermate geschikt voor zowel het water- en luchtdicht maken van vloer-wand aansluitingen, kozijn aansluitingen, dak doorvoeren en dilatatievoegen.

HBS-200® Liquid Rubber is het universele, beschermende afdichtingsmiddel voor het blijvend elastisch en duurzaam afdichten en  beschermen van vrijwel alle materialen en ondergronden. Het 100% water- en luchtdichte product is eenvoudig en snel te verwerken.  Bovendien is het onafhankelijk getest en gecertificeerd en heeft een minimale levensduur van 20 jaar (getest conform EN 1297).

Dé ideale afdichter
Griffon HBS-200® Liquid Rubber is de ideale afdichting, bescherming en reparatie voor binnen en buiten. Het laat geen water, vocht en chemicaliën door. Het is vrij van oplosmiddelen en VOC, niet toxisch en op waterbasis. De zeer hoge, blijvende elasticiteit - tot wel 900% - krimpt altijd terug tot het oorspronkelijke formaat. Verder is het product weer-, UV- en zoutbestendig en bestand tegen grote temperatuurswisselingen (-40°C tot +160°C). HBS-200® Liquid Rubber hecht goed op vele ondergronden, zoals beton, steen, hout, PVC, zink, bitumen, EPDM en metaal.

Uitgebreid getest en gecertificeerd
HBS-200® Liquid Rubber in koker is CE-gecertificeerd voor de waterdichting en bescherming van constructies onder het maaiveld, funderingen en kelderbuitenmuren (conform EN 15814). De 100% water- en luchtdichtheid van de universele coating zijn op basis van de Europese normeringen EN 1026, EN 1027, EN 12114 bewezen. De duurzaamheid van HBS-200® Liquid Rubber bij daktoepassingen is intensief beproefd aan de hand van EN 1297.

Griffon HBS-200® Liquid Rubber in koker, voor een 100% water- en luchtdichte oplossing!

HBS-200 Koker
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN