Overslaan naar inhoud
Griffon logo
08 februari 2022

NIEUW! GRIFFON CLEANING RANGE

Compleet en krachtig assortiment reinigingsmiddelen voor professionals.

Griffon heeft zijn assortiment uitgebreid met een gloednieuwe, herkenbare reeks reinigingsmiddelen voor de professional. Een compleet assortiment met krachtige reinigingsoplossingen voor de meest voorkomende reinigingssituaties voor vakmensen. Met de nieuwe ontstoppers, sanitairreiniger, ontkalker, ontvetter en lijmverwijderingsspray garandeert Griffon krachtige formules met een snel effect. De perfecte aanvulling op de uitrusting van een professional.

Griffon heeft al een assortiment reinigingsmiddelen, bestaande uit WipesStex LiquidSchimmelvreter®Hand CleanerPrimor spray en Reiniger. Dit assortiment wordt nu uitgebreid tot een bredere reeks met schoonmaakproducten voor de meest voorkomende reinigingssituaties in de professionele omgeving. Het vernieuwde reinigingsconcept van Griffon is perfect geschikt voor het reinigen van gereedschappen, oppervlakken en werkomgevingen. Met het nieuwe assortiment kunnen vakmensen elk project perfect opleveren.

De krachtige reinigingsoplossingen van Griffon – de nieuwe producten in een notendop

· Griffon Vloeibare ontstopper is een zeer krachtige en effectieve vloeibare ontstopper voor het verwijderen van verstoppingen veroorzaakt door haar, zeep, olie, vet en voedselresten. Dankzij de gelformule dringt de ontstopper door tot de diepste delen van de afvoer zonder bruisen of spatten; dit levert binnen 30 minuten een snel resultaat op.

· Griffon Duo ontstopper is de oplossing voor de grootste ontstoppingsuitdagingen. Het is een buitengewoon krachtig 2-componenten reinigingsmiddel voor afvoeren, dat speciaal is ontwikkeld voor de meest hardnekkige afvoerverstoppingen.

· Griffon Kalkvreter is een sterke, geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige) kalkaanslag. De ontkalker biedt ook langdurige bescherming van de schone oppervlakken dankzij een metaalbeschermer.

· Griffon Sanitair reiniger is een krachtige, geconcentreerde spray voor het reinigen van sanitair en badkamers. Het ideale product voor een schone oplevering van elke sanitaire ruimte.

· Griffon Vetvreter is een uiterst krachtige, geconcentreerde ontvettingsspray voor het reinigen van vrijwel alle soorten vettige oppervlakken. Het product is bijvoorbeeld geschikt voor het reinigen van oppervlakken tijdens en na keuken renovaties.

· Griffon Lijmverwijderaar verwijdert snel en effectief alle soorten lijm en stickerresten op vele oppervlakken. Dankzij de unieke gelformule kan het product nauwkeurig worden aangebracht, zelfs op verticale oppervlakken. De lijmverwijderaar is ook geschikt voor het verwijderen van vlekken en resten van siliconenkit, montagelijm, secondelijm, polyurethaanlijm, contactlijm, verf, vet, smeer, inkt en olie.

Eén ding is zeker: met het assortiment reinigingsmiddelen van Griffon laat u een bouw- of installatieproject altijd schoon achter.

Poly Max® High Tack Express