Overslaan naar inhoud
Griffon logo
05 maart 2020

Poly Max® Pro Power Express Crystal Clear: Sterk, snel & onzichtbaar lijmen en monteren

Griffon breidt het Poly Max®-assortiment uit met een zeer sterke en snelle kristalheldere variant: Poly Max® Pro Power Express Crystal Clear.

De vakman die een perfect en kristalhelder eindresultaat verwacht, pakt voor de professionele lijm- en montageklus Poly Max® Pro Power Express Crystal Clear, de snelle en sterke montagelijm met hoge eindsterkte. Hiermee introduceert Griffon de oplossing voor lijm- en montagetoepassingen, waarbij een transparante afwerking, zonder risico op zichtbare lijmresten, een must is. 

Kristalhelder, sterk en snel
Deze nieuwe variant van de oplosmiddelvrije montagelijm is, net als de veelgebruikte witte variant snel, krachtig en prettig verwerkbaar, maar is door haar transparantie onopvallend en onzichtbaar op alle materialen en ondergronden. Dit product is dan ook dé ideale oplossing bij o.a. lijm- en montagetoepassingen met doorzichtige materialen of waarbij geen verlijming te zien mag zijn.

Hoge eindsterkte
Griffon Poly Max® Pro Power Express Crystal Clear is een oplosmiddelvrije montagelijm op basis van SMP-Polymer met snelle sterkteopbouw en zeer hoge eindsterkte. De lijm is al na 1,5 uur handvast en bereikt na 4 uur zijn zeer hoge eindsterkte. Dit is wel 10 keer zo snel dan als de traditionele varianten. De vakman verliest hierdoor geen onnodig lange tijd met wachten. Vele bouwmaterialen zoals hout, gips, (natuur)steen, (cellen)beton, metaal, glas, hardschuim en diverse kunststoffen zijn binnen de kortste keren gemonteerd en belastbaar. Poly Max® voldoet aan de hoogste standaarden voor professioneel gebruik.

Het assortiment
Voor lijmen, monteren en afdichten op het hoogste niveau vertrouwt de vakman op Poly Max®: Pro Power voor een hoge eindsterkte, High Tack voor een hoge aanvangshechting en Fix & Seal voor een hoge elasticiteit.

GO TO THE MAX met de montagelijmen van Poly Max®!

Crystal clear
NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN