We Care

Onze inzet voor duurzaamheid

Griffon is een merk van Bolton Adhesives, de lijmdivisie van Bolton Group. Bij Bolton Group staat duurzaamheid hoog in het vaandel, onder de noemer We Care. 
 

WE CARE - ONZE INZET VOOR DUURZAAMHEID

Voor Bolton Group betekent duurzaamheid verantwoord te werk gaan met het milieu, de mensen en de samenleving. We Care is de naam van ons duurzaamheidsprogramma. We handelen met respect voor de bronnen van de aarde, we dragen bij aan een duurzamere toekomst en we stellen de behoeften van toekomstige generaties veilig.

We Care is gebaseerd op drie pijlers: sourcing, producing en people

 

We Care
Naar boven

Drie pilaren

Naar boven

We care elke dag

We ontwikkelen hoogwaardige producten voor verschillende doelgroepen. Van de jongste leerlingen op school tot professionals in het werkveld; voor iedereen bieden wij een passende oplossing voor hechtmiddelen. We streven voortdurend naar verbetering van onze producten en bieden innovatieve oplossingen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, eindgebruikers en aan die van toekomstige generaties.

Door het zorgvuldig selecteren van verpakkingsmaterialen verbeteren we de levenscyclus van het product. Van productie en veilig gebruik en opslag, tot en met verwijdering:

- We streven ernaar zoveel mogelijk gerecyclede en recyclebare verpakkingen voor onze producten te gebruiken.

- We gebruiken dunwandige kokers voor onze op water- en polymeer gebaseerde montagelijmen, wat leidt tot een vermindering van het gebruik van kunststoffen met ongeveer 15% in vergelijking met de marktstandaarden.

Een groot deel van onze producten wordt vervaardigd in onze eigen fabrieken in Duitsland en Nederland. We zijn ons bewust van de sociale verantwoordelijkheid voor onze werknemers en voor onze zakelijke partners, evenals voor de samenleving om ons heen. We ondersteunen een actieve deelname van onze medewerkers. 

Onze activiteiten zijn gebaseerd op relevante wetten, voorschriften en overeenkomsten inzake arbo en milieubescherming met het oog op een systematische vermindering van risico's. Dit stelt ons in staat om veilige en toekomstgerichte werkplekken te creëren, te onderhouden en te ontwikkelen met mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We doen er alles aan om te voldoen aan alle toepasselijke wettelijke en reglementaire vereisten.

Om op lange termijn aan deze eisen te kunnen voldoen, verbinden wij ons aan een ​​geïntegreerd managementsysteem, - die voldoet aan de internationale normen 9001 en 14001-, en dit voortdurend te ontwikkelen, ook met betrekking tot onze milieuprestaties en een zero-tolerance beleid.

ISO

Bolton Adhesives kreeg een gecombineerd certificaat voor ISO 9001:2015 (kwaliteit) en 14001:2015 (milieu).

Bekijk op ware grootte

Naar boven

Contact

We willen een open dialoog aangaan met alle belanghebbenden. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Bolton Adhesives

Adriaan Volker Huis
14e verdieping 
Oostmaaslaan 67
3063 AN Rotterdam

Telefoon:  +31 (0)88 3 235 700
E-mail: info@boltonadhesives.com

Naar boven