Schimmelvreter®

Flacon 750 ml

Schimmelvreter® met actieve spray & schuimformule

Schimmelvreter®

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Met actieve spray en schuimformule
  • Effect in 10 minuten
Naar boven

Toepassingen

Geschikt voor:

Voor het direct verwijderen en vernietigen van schimmels en algen op wanden, vloeren en voegen in o.a. badkamers, keukens, kelders en garages. Ook geschikt voor toepassingen buiten, zoals gevels en balkons. Door de unieke combinatie van spray en schuim geschikt voor grote oppervlakten en moeilijk bereikbare plaatsen.

Naar boven

Verwerking

Voor gebruik:

Verwerkingsomstandigheden

Goed ventileren tijdens gebruik.

Voorbehandeling oppervlakken

Schimmels en algen vooraf niet verwijderen.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Prevent spattering: always prepare first and only then spray. Draai de dop een kwartslag. Gebruik de spray (klepje open) voor grote oppervlakken en gebruik schuim (klepje dicht) voor hardnekkige vlekken en moeilijk bereikbare plaatsen. De ondergrond vanaf 3-5 cm besproeien en 10 minuten laten inwerken. Hardnekkige vlekken na 10 minuten nogmaals besproeien. Oppervlak grondig reinigen met spons en water. Bij elastische voegen (bijv. siliconenkit) de gehele behandeling (sproeien en reinigen) herhalen. Na gebruik verstuiver sluiten door de dop een kwartslag te draaien.

Aandachtspunten

Planten en metaal afdekken. Niet gebruiken op spuitwerk (spack). Voorkom spatten op kleding (bleekvlekken), op glansverf (mattering) en lamellen (verkleuring). Kan bij lichtgekleurde elastische voegen en op kwetsbare tegels een bruine verkleuring geven. Bij twijfel voor gebruik eerst testen. Bij contact met de huid direct met water afspoelen. Flacon niet hergebruiken. Niet in combinatie met andere producten gebruiken; er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Vlekken zijn niet verwijderbaar.

Naar boven
*/-->