Stex® Liquid

Flacon 1 L

Professionele vloeibare ontstopper

Stex® Liquid

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Snel
  • Effectief
  • Eenvoudig in gebruik
Naar boven

Toepassingen

Geschikt voor:

Geschikt voor het verwijderen van verstoppingen en onaangename geuren veroorzaakt door o.a. haren, zeep-, olie, vet- en etensresten in o.a. gootstenen, wastafels, douchebakken en badkuipen in badkamer, keuken en toilet. Geschikt voor o.a. kunststof (PVC, PVCC, ABS, Acryl), emaille, porselein en metalen (koper, RVS, chroom, ijzer) uitgezonderd aluminium. Tevens geschikt voor preventief gebruik.

Naar boven

Verwerking

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Verwijder zoveel mogelijk water uit de afvoer. Giet voorzichtig 100-200 ml in de afvoer. Pas op voor spatten! Minstens 30 minuten laten inwerken en goed naspoelen met water (warm water aanbevolen). Bij aanhoudende verstopping de dosering verhogen en een nacht laten inwerken. Voor preventief gebruik: eenmaal per week 50-100 ml in de afvoer gieten en een nacht laten intrekken. Meng het product nooit met een andere onstoppers. Sluit de container direct na gebruik goed af.

Aandachtspunten

Zorg voor voldoende ventilatie tijdens gebruik. Pas op voor spatten! Meng het product nooit met een andere onstoppers. Sluit de container direct na gebruik goed af.

Na gebruik:

Opslagcondities

Verpakking goed gesloten opslaan op een droge, koele en vorstvrije plaats.

Naar boven