Stex® Granulaat

Fles 600 g

Snelle en effecieve ontstoppingkorrels

Stex® Granulaat

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Snel
  • Effectief
  • Eenvoudig in gebruik
  • Met handige strooidop
  • Tast PVC en metaal (uitgezonderd aluminium) niet aan
  • Kinderveilige sluiting
Naar boven

Toepassingen

Geschikt voor:

Zeer sterk, snel granulaat voor het verwijderen van hardnekkige verstoppingen veroorzaakt door haar, zeep, vet en etensresten in afvoerbuizen en afvoeren van gootstenen, wastafels, douchebakken en baden. Geschikt voor kunststof (PVC, PVCC, ABS, acryl), email, porselein en metaal (koper, roestvrij staal, chroom, ijzer). Niet geschikt voor aluminium en zink. Ook voor preventief gebruik.

Niet geschikt voor:

Niet geschikt voor aluminium en zink.

Naar boven

Verwerking

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Zorg voor voldoende ventilatie. Verwijder zoveel mogelijk water uit de afvoer. Plaats een halve dop met granulaat in de afvoer en giet er een kopje water bij. Voorkom spatten en overdosering! Laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer goed door, bij voorkeur met warm water. Herhaal de procedure bij zeer aanhoudende blokkades. Container na gebruik goed sluiten.

Aandachtspunten

Zorg voor voldoende ventilatie tijdens gebruik. Tijdens gebruik zal een snelle, bruisende reactie plaatsvinden, waarbij de temperatuur aanzienlijk kan oplopen tot circa 100°C bij een mengverhouding van 1:1 met water van 20°C. Pas op voor spatten! Sluit de container direct na gebruik goed af.

Na gebruik:

Opslagcondities

Verpakking goed gesloten opslaan op een droge, koele en vorstvrije plaats.

Naar boven