Stex®

Flacon 500 g

Ontstoppingsparels met aluminium-coating

Stex®

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Snel
  • Effectief
  • Eenvoudig in gebruik
  • Met aluminium coating
  • Met handige strooidop
  • Tast PVC en metaal (uitgezonderd aluminium) niet aan
  • Kinderveilige sluiting
Naar boven

Toepassingen

Geschikt voor:

Voor het verwijderen van verstoppingen en onaangename geuren veroorzaakt door o.a. haren, zeep-, olie, vet- en etensresten in o.a. gootstenen, wastafels, douchebakken en badkuipen in badkamer, keuken en toilet. Geschikt voor o.a. kunststof (PVC, PVCC, ABS, Acryl), emaille, porselein en metalen (koper, RVS, chroom, ijzer) uitgezonderd aluminium. Tevens geschikt voor preventief gebruik.

Naar boven

Verwerking

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Verwijder zoveel mogelijk water uit de afvoer. Voor preventief onderhoud een halve dop in de afvoer brengen en een kopje water toevoegen. Pas op voor spatten! Enkele minuten laten inwerken en daarna de afvoer met bij voorkeur met warm water goed doorspoelen. Bij verstopping een hele dop in de afvoer brengen en twee kopjes water toevoegen. Enkele minuten laten inwerken en daarna de afvoer bij voorkeur met warm water goed doorspoelen. Zodra de afvoer weer loopt een halve dop in de afvoer brengen en een kopje water toevoegen. Enkele minuten laten inwerken en daarna de afvoer goed doorspoelen. Na gebruik verpakking direct goed sluiten.

Aandachtspunten

Zorg voor voldoende ventilatie tijdens gebruik. Tijdens het gebruik vindt er een snelle, bruisende reactie plaats, waarbij de temperatuur flink oploopt tot ca. 100°C bij mengverhouding 1:1 met water van 20°C. Pas op voor spatten! Na gebruik verpakking direct goed sluiten.

Na gebruik:

Opslagcondities

Verpakking goed gesloten opslaan op een droge, koele en vorstvrije plaats.

Naar boven