Vakgebieden

Griffon beschikt over een compleet en assortiment aan kwaliteitsproducten voor verschillende vakgebieden. We hebben de vakgebieden voor je uiteengezet. Bekijk per vakgebied het hoogwaardige assortiment met passende producten.

Nieuwbouw, verbouw en afbouw

De perfecte voeg maken of kozijnen water- en luchtdicht maken? Voor uitstekende resultaten biedt Griffon een compleet assortiment aan producten voor nieuwbouw, verbouw & afbouw.

Installatie, sanitair & CV

Griffon biedt altijd de perfecte oplossing voor alle installatie, sanitair & CV klussen. Bekijk de producten en ga aan de slag!

Technisch onderhoud

Opzoek naar producten voor technisch onderhoud? Dan ben je hier op de goede plek. Bekijk het assortiment van Griffon en ga aan de slag!

Zwembadbouw & installaties

Aan de slag gaan met de bouw van een zwembad en de installaties hiervan? Griffon biedt een hoogwaardig assortiment met passende producten.

Agri & Tuinbouwinstallaties

Opzoek naar een compleet en hoogwaardig assortiment aan kwaliteitsproducten voor agri en tuinbouwinsallaties? Zoek niet langer en ga aan de slag!

Infratechniek leidingsystemen

Als specialist in verbindingen voor leidingsystemen biedt Griffon een compleet assortiment kwaliteitsproducten. Ontdek het aanbod!

Leidingsystemen industrie & waterbehandeling

Als specialist in verbindingen voor leidingsystemen biedt Griffon een hoogwaardig assortiment aan met producten en de bijbehorende keuren. Bekijk de producten en ga aan de slag!

Schrijnwerkerij & Houtbewerking

Griffon lijmen zijn uitstekend geschikt voor het (vlak)verlijmen en monteren van verschillende materialen, zoals hout, spaanplaat, MDF, rubber, metaal, glas, keramiek en vele kunststoffen.